Grafikai tervezés, produkció és reklámajándék

 
GRAFIKAI TERVEZÉS
 
Bár manapság az interneté a világ, a nyomtatott anyagok ugyanúgy fontos részei a kommunikációnak. Egy jól megtervezett arculattal rendelkező cég professzionalizmust sugall. Az ehhez szükséges arculati elemek gondos tervezést igényelnek, hiszen ezek adják az első benyomást, így fontos, hogy szakember készítse el őket, aki felméri a cég profilját, céljait, sajátságait, és ezekhez mérten alakítja ki a cég grafikai megjelenését. Ezen arculati elemek teljes körű megtervezését vállaljuk, hiszen egy jó időben, jó helyen átadott névjegykártya, egy informatív szórólap, plakát, vagy egy stílusos, mégis átlátható weboldal sok új partnert, üzletet hozhat.
 
PRODUKCIÓ/REKLÁMAJÁNDÉK
 
Több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink gyors és pontos munkával állnak az Önök rendelkezésére. Szóróanyagokhoz a nyers reklámpólóktól – az exkluzív céges ajándékok készítéséhez, a márkás cikkekig a teljes felsőruházati palettát biztosítjuk. A gyártás során a legkorszerűbb, környezetet nem károsító, ólommentes festékeket használjuk. Berendezéseinkkel 1-6 direkt színtől kezdve, a fotóminőségű képekig tartós nyomatokat készíthetünk textíliákra. Mindezeken
túl speciális festékekkel, hőkezelésre kidomborodó mintákat is elő tudunk állítani, illetve legújabb tartós tanszver matricázást is el tudjuk készíteni.