Szolgáltatások

 

Marketing tanácsadás

Itt már rögtön 2 opciót kínálunk neked. Megnézhetjük, hogy áll a céged: mi a profilotok, mit és hogyan kommunikáltok, vagy esetleg hol lehet a gond. Mi ekkor összedugjuk a fejünket, és kitaláljuk, hogyan is lehetne ez (még) jobban csinálni. Ezt a tervet mi elmondjuk nektek, és dönthettek úgy, hogy készen álltok rá, belevágtok, megvalósítjátok. Ugyanakkor meg is bízhattok bennünk, hogy amit kitaláltunk, azt nem csak papírra vetettük, de meg is tudjuk csinálni. Így egész évben veletek együtt dolgozunk azon, hogy a kitűzött célt valóban elérjük.

 

Online marketing

Online marketing – De ugyebár mit ér manapság a kommunikáció internet nélkül? A tervekben már érdemes az online felületeken is gondolkozni, hiszen nem mindegy, hogy milyen az a weboldal; hogyan fest, mit tartalmaz, mit kommunikálunk. Azonban itt nem áll meg a folyamat. Az előbbiekben is szívesen segítünk, hiszen sok weboldal designja van már a hátunk mögött. De az sem utolsó dolog, hogy az ügyfeleid, vásárlóid, partnereid meg is találják az oldalt. Ha optimalizálásról van, mi akkor is mellszélességgel a weboldalad mögött állunk.

 

Grafikai tervezés

Bár manapság az interneté a világ, azért a jó öreg nyomtatott anyagokról sem érdemes megfeledkezni. Egy jó időben, jó helyen átadott névjegykártya, ami nem utolsó sorban nem is néz ki rosszul, sok új partnert, üzletet hozhat a cégednek. De gondolkozhatunk szórólapokban is, plakátokban is, vagy akár egy komplex bemutató brosúrában is. A lényeg, hogy minden egyezzen az arculatoddal. Hoppá! Még nincs? Sebaj, amint felmértük a jellegzetes vonásaitokat, igényeiteket, vágyaitokat, mi ezt is megtervezzük. Innen pedig már gyerekjáték (nekünk), hogy az összes nyomtatott anyagotok ilyen formát öltsön!

 

Nyomdai kivitelezés

Mint mondtuk még az elején: kitaláljuk, megtervezzük, megvalósítjuk. Mi, együtt mindent. És ez természetesen a nyomdai kivitelezésre is igaz. Nem kell nyomdák és ajánlatok után futkosnod, hiszen jól bevált, megbízható partnerekkel dolgozunk, akiket meleg szívvel ajánlunk Neked is. Bármilyen korszakalkotó vagy fura is legyen a kívánság, biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk azt a partnert, aki a legprofibb annak nyomtatásában, előállításában. Így már lassan készen is áll a céged, hogy a kommunikáció minden csatornáján profin helyt álljon…vagy mégsem? Hiányzik még egy szociálisabb vonal is? Olvass csak tovább!

 

Rendezvényszervezés

Annyira jól összeállt a cég új arculata és kommunikációja, hogy ideje lenne ezt mindenkivel tudatni? Vagy csak egy jó kis céges buli kellene a partnereknek? Szabványos sajtótájékoztatóra, sajtó reggelire vagy egy hagyományos üzleti összejövetelre vágysz? Mi ezt is megcsináljuk. Legyen hozott koncepció vagy csak egy kósza ötlet, összerakjuk, megszervezzük, levezényeljük. Ha úgy kívánod, még gyönyörű hostessek is emelik az esemény színvonalát. Neked nem marad majd más dolgod, mint büszkén kezet fogni partnereiddel, és fogadni vendégeit elismerését.